Villa Civetta

Huis in Toscane


Villa Civetta is een zeer ruime, recent gebouwde vakantiewoning, gelegen tussen de twee dorpjes Cignano en Centoia, en geniet van een uitzonderlijke ligging omgeven door bos en wijngaarden met een fantastisch uitzicht op de idyllische stad Cortona
Het bevindt zich in het zuiden van Toscane, aan de grens met Umbrië, wat een ideale uitvalsbasis is voor daguitstappen in beide regio's.


De vakantiewoning heeft een ruime tuin met zwembad. Er zijn twee terrassen, waarvan één met uitzicht op het zwembad en een ander ruim overdekt terras aan de achterzijde van het huis waar men geniet van de koelte van het uitgestrekte bos en de stilte van de natuur.  
Het interieur van de vakantiewoning is sober en voorzien van alle comfort voor 8 tot 10 personen.Landschap in Toscane


Oneindige velden vol zonnebloemen, op hun stakige stengels draaien de koningsbloemen overdag mee met de zon om 's avonds omlaag te kijken alsof ze de laatste druppels water uit de bodem willen puren. Bij zonsopgang, zo ver men kijken kan, zijn de prachtige golvende graanvelden met hier en daar enorme ronde balen dan weer op hun mooist. En tussen deze goudgele velden liggen de verfrissende groene wijngaarden alwaar de druiven geduldig rijpen, om later bij te dragen aan een verrukkelijke Toscaanse wijn.