Huis en Tuin

Comfort in huis


De vakantiewoning omvat op de benedenverdieping een zeer ruime, gezellige goed ingerichte open keuken verbonden aan een eetkamer met open haard. Aansluitend bevindt zich een hal met toegang tot een badkamer met douche en toilet alsook een afzonderlijk ruim toilet. Verder op de gang is er een eerste master bedroom met bijhorende badkamer mét douche en toilet, een tweede slaapkamer heeft 2 stapelbedden en is dus eerder geschikt als kinderkamer.

Op de bovenverdieping bevinden zich een salon met open haard, twee ruime sofa's waarvan één slaapzetel. Ook hier op deze verdieping twee slaapkamers waarvan een master bedroom met aanpalende badkamer met bad/douche en toilet, en als tweede kamer een tweepersoons slaapkamer met op de gang een aparte badkamer met douche en toilet. 

In totaal kan men zeer comfortabel verblijven met 6/8 volwassenen en 4/2 kinderen.  Indien nodig kan men 2 extra personen te logeren leggen in de slaapzetel in het salon boven. Als extra faciliteiten in huis vinden we onder andere een wasmachine, vaatwas, kinderbed, kinderstoel, wifi.


Laagseizoen


In de koudere maanden is het ook gezellig toeven in Toscane. Men kan mooie wandelingen maken in de weidse natuur of bij citytrips genieten van kalme, niet-toeristische momenten. Of men maakt het gewoon gezellig in huis met open haard, kokkerellen, genieten van een boek of een film. Het vakantiehuis heeft hiervoor ook alle nodige voorzieningen, een ruime keuken met grote frigo mét vriesvak, gasvuur met 5 bekkens en grote oven, italiaanse kookboeken, ... Hout is beschikbaar voor de open haard beneden in de eetruimte en/of boven in het salon. Er is een beamer met groot scherm aan de muur voorzien in het salon voor
bijvoorbeeld een gezellige filmnamiddag.

Tuin

Tijdens het hoogseizoen vertoeft men in Toscane vooral buiten aan het zwembad, genietend van zon en water of tijdens de warmste uurtjes onder het overdekt terras in de koelte van het bos. 
Het buitenzwembad met ligzetels en parasols ligt in een afgesloten ruime tuin en ruime parking. Onder het overdekt terras, aan de achterzijde van het huis, staan een lange eettafel en banken. Op het terras aan het zwembad staan een grote ronde tafel met stoelen onder een grote parasol. Een barbecue kan opgesteld worden aan het overdekt terras.